0254 229 522 Str .Calea Zarandului, Nr. 59 A, Deva

Servicii

Colectare
deseuri nepericuloase

Noi va ajutam sa gestionati inteligent deseurile. Fie ca e vorba despre o societate comercială, institutie sau persoana fizica, noi ne ocupam de colectarea deseurilor nepericuloase si cu transferul spre eliminarea sau reciclarea acestora, in functie de caz.

Colectare
deseuri constructii - demolari

Deseurile din constructii si demolari reprezinta o problema tot mai mare in intreaga lume. Va oferim servicii de colectare, transport si gestionare a deseurilor industriale, intr-un mod in care mediul inconjurator nu va avea de suferit.

Salubrizare
stradala

Oferim servicii de salubrizare stradala: maturatul manual / mecanizat al carosabilului si al trotuarelor, spalarea carosabilului, curatirea rigolelor, colectarea deseurilor, golirea cosurilor de gunoi / containerelor si intretinerea curateniei.

Deszapezire
cai publice

Suntem pregatiti pentru ierni cu ninsori abundente. Actionam eficient cu utilaje de deszapezire moderne. Indepartam zapada de pe carosabil, trotuare, parcari si cai de acces. Serviciile noastre includ: curatarea manuala si mecanizata a zapezii, transportul si depozitarea, aplicarea de materiale antiderapante.

Tratare mecano-biologic
deseuri municipale

Tratarea mecano-biologica se aplica deseurilor municipale care au fost colectate in amestec. Acest proces are rolul de reducere a componentei biodegradabile din aceste deseuri si a volumului de deseuri depozitate. Asiguram tratarea corespunzatoare a deseurilor si reducem astfel cantitățile de deșeuri eliminate.

Contactati-ne

Aflati informatii despre ofertele si serviciile noastre